Jeg hedder Pauli. Jeg brænder for at løfte dig til nye højder og frigøre det potentiale, du besidder. Vil du med på intuitiv udvikling?

 

Min historie

Glad far til tre fantastiske piger, hvoraf de to største på 21 er "fløjet fra reden" og en efternøler, der stadig huserer i hjemmet. Min familie har stor betydning i min hverdag og vi taler meget sammen.

Jeg kommer ud af en gammeldags købmands familie. Derfor ved jeg hvad det vil sige at have lange arbejdsdage og næsten aldrig fri med familien. Jeg har set og mærket det. Det betyder også at jeg ved hvad det kræves at opnå det jeg ønsker.

Min motivation

Min største motivation er at løfte andre til at nå deres mål som jeg har nået mange af mine. Noget af det jeg selv har skabt eller været med til at løfte er blandt andet et billetsalgssytem, en IT konsulent-virksomhed, en anden aktør til kommuner, et arbejdsmiljøfirma og flere plejecentre, derudover er jeg medejer af Wellbeing Institute hvor vi arbejder med trivsel og arbejdsmiljø i hovedsageligt den offentlige sektor.

Det er disse erfaringer jeg nu deler ud af og bruger til at hjælpe dig med at frigøre dit potentiale.

 

Det giver mening for mig

Jeg ved hvem jeg er og hvad jeg står for

For at kunne løfte andre skal du kende dig selv. Det er det jeg skal lære dig. Du skal vide hvem du er, hvad du kan og hvornår du skal bruge det. Jeg viser dig din værens kærne så du får oprigtig succes.


Jeg er skarp på hvorfor jeg gør det jeg gør

Det giver mig mening når jeg kan løfte dig og se din succes. Jeg motiveres af at være i processen og se dig nå dine mål. Det er måden hvorpå jeg når mine.


Du er den vigtigste person for mig

Det handler om at forstå dig, at give dig tid til at se hvad du indeholder og omsætte det til din værdi - din mening, dit "hvorfor".

Jeg vil med stort nærvær og skarpe spørgsmål udfordre dig hele vejen.

 

Min tilgang

Jeg er relations- og mindset mentor og ser naturligt dit potentiale og dine begrænsninger for at kunne frigøre dit potentiale.

30 års erfaring med at bygge virksomheder og mennesker gør at jeg hurtigt kan identificere hvordan du kan fæstne din rod inden du løftes til uanede højder.

Jeg bruger mine evner som coach og min stærke intuition til at mærke hvad der virker og hvilken rækkelfølge det virker bedst på dig, således at du transformeres til et nyt mindset, der frigør dit potentiale i samtlige områder af dit liv.

Jeg guider dig på din vej, giver dig en masse læring og giver dig ansvaret for at skabe de varige forandringer.