Boettkerandyou_logo_farve

Leder - Giv slip på dine  begrænsninger og få succes!

Det ultimative forløb for ledere der ønsker flere følgere og ikke vil holdes tilbage


Jeg er frisk og skal helt sikkert i gang

Giv slip på dine begrænsninger

Hvis du vidste, hvad der holdt dig tilbage, ville du ikke kigge på denne side.

Jeg hjælper dig med at sætte ord på dine begrænsninger, så du får mere ud af alle dine erfaringer, kurser og uddannelser. 

Du har sikkert prøvet rigtig mange ting, der ikke har givet det ønskede resultat. Det skyldes at det der holder tilbage er svært at sætte ord på og gøre noget ved..

 • Bøttker & YOU

  “Pauli hjælper mig til at få nye perspektiver på min virksomhed.

  Mest af alt hjælper han mig med at få rusket godt og grundigt op i nogle problematikker, som faktisk har været med til at holde min virksomhed tilbage fra starten og som slet ikke har noget med Covid-19 at gøre.

  Da jeg startede et forløb hos Pauli var jeg ret sikker på, hvad det skulle handle om, det skete ikke.

  Jeg er nu i gang med en rejse, der er meget større end det og som virkelig kan få stor betydning for både min virksomhed, men også for mig som menneske.”

  Danmarks førende ekspert i profilering, ejer C. Kappel

 • Bøttker & YOU

  “Pauli vejleder på en måde til personlig game - changing”

  Jeg søgte afklaring i forhold til mit produkt, samt mine personlige og faglige styrker.

  Pauli vender op og ned på mine forståelser og vejleder mig frem til nye personlige og faglige indsigter.

  Han får ‘blufærdighed’ til at falme, så personlige og faglige styrker og kvaliteter træder tydeligt frem.

  Jeg står nu stærkt og kan derfor opbygge og udvikle mit produkt og min virksomhed, med udspring i mig selv, mine talenter og min faglighed.”

  Ejer ACORS antropologi & organisationer

 • Bøttker & YOU

  “Jeg var succesfuld i min virksomhed, men ville gerne dreje det så jeg fik mere fokus på andre områder og blev mere bevidst i mit arbejde.

  Pauli hjalp mig med at finde det fokus ud fra mine personlige styrker. Og ikke mindst gjorde han mine sårbarheder til værdifulde redskaber.

  Det at finde ud af hvad jeg står for og hvorfor jeg gør det, har gjort det lettere for de "rigtige" kunder at finde mig. Ligesom det er blevet lettere at definere min forretning.

  Pauli hjalp mig også med at få udført nogle af opgaverne så jeg hurtigere kunne komme i mål med min forvandling. ”

  Ejer, Body-Invest

Din personlighed - Din autencitet

Forløbet har to trin. Det første er målrettet dig som person. Det går ud på at få dig til at fremstå mere autentisk,
forløse det potentiale du har og
 bringe dig selv mere i spil.

Det andet trin handler om hvordan du kobler din personlighed med din ledelsesgerning. Det er afgørende at du lærer at være dig selv samtidig med at du formår at fastholde dine mål som leder. Du skal formå at lede andre, måske gennem andre og det gøres bedst, når du bringer dig selv i spil. I dette forløb lærer du hvordan du bliver tydligere og kommer til at fremstå mere troværdigt og tillidsvækkende.

Hvem er du? 

Hvad gemmer der sig i dig? Hvad er dine virkelige kompetencer?
Hvordan bruger du dem? 

Forstå dine barrierer

Hvad hindrer dig i ultimativ succes og hvorfor? Sammen finder vi dine barrierer og forstår dem så de giver mening

Find mening i dig

Hvad er din mission i og med livet? Hvad ønsker du at opnå? Styrk dig selv og bliv gladere og stærkere til det du gør.

Dit autentiske jeg

Med udgangspunkt i den du er og det du gør får du redskaber til at bruge dine nye styrker i dine relationer.

Book en GRATIS afklarende samtale
photo-1539627831859-a911cf04d3cd

Dine største udfordringer som leder

Vi arbejder systematisk med at finde frem til den værdi du skaber sammen med dine medarbejdere. Vi arbejder med at du forstå og får forståelse for dit eget "hvorfor" det der giver dig mening i dit job. Dette kobler vi til din organisations værdier og mål så det bliver lettere at være en tydelig leder. 

photo-1469571486292-0ba58a3f068b

Forstå dine medarbejdere

Hvad er kendetegnene for dine medarbejdere. Hvad er det der "tricker" dem til at gøre en ekstra indsats. Hvordan sikrer du at de føler sig hørt og føler medejerskab? Vi arbejder med hvordan du bliver bedre til at bruge dine egne stærke sider på en måde, der giver både plads og frihed blandt medarbejderen til at kunne og ville ledes.

photo-1558101576-fecc03e2e0fd

Din personlighed i din virksomhed

Hvad er det der gør dig og din virksomhed/team til noget helt specielt. Hvad er det iI kan skabe sammen og hvad er det I ønsker at opnå i jeres relationer om det er kunder, borgere, pårørende eller noget helt andet. Hvor skiller du/I  jer ud, så du bliver den man gerne vil samarbejde med.

Pauli-20-sh-e1328879157992

Din plan

På baggrund af hele forløbet udarbejder du din plan, der holder. Jeg giver dig sparring og rådgivning så du kommer i mål. Når du har udført planen vil du opleve, at du er et helt nyt sted. Og at medarbejderne gerne vil følge dig så I sammen kan komme på et helt nyt niveau.

Sådan arbejder vi sammen

Jeg vejleder dig til at bliver mere autentisk. Du lærer dine styrker og svagheder at kende som den SWOT analyse du måske har lavet i din virksomhed.

Jeg går bare meget dybere og sætter din personlighed i spil sammen med dig. Det betyder at vi sammen arbejder med dine overbevisninger og hvem du ville være hvis de ikke var der. At vi arbejder med hvor dine begrænsninger kommer fra og hvad de har givet dig af styrker. Så du får en større accept af hvad du kommer fra og hvilke styrker det giver dig. 

Når du er i et forløb hos mig vil du lære at give slip på dine begrænsninger, du vil lære at stå ved den du er og bruge dine kompetencer, så du opnår den succes du ønsker. 

Jeg er der for dig

Under hele forløbet er vi i tæt kontakt. Jeg hjælper dig med det der er svært og giver dig det der skal til for at du kan komme i mål. 

Boettkerandyou_logo_hvid crop
Pauli_skjorte-removebg-preview-edited

Jeg er Pauli, din partner og rådgiver

Jeg har gennem hele min karriere løftet og rådgivet selvstændige og ejerledere til succes. Jeg har selv haft ansættelser som CEO, mellemleder, selvstændig og konsulent og har derfor stort kendskab til hvordan organisationer og mennesker agerer i de forskellige relationer og hvad der kan gøre dem fri af tidligere  overbevisninger og finde den autentiske person i den enkelte.

Min egen drivkraft er at se glæden i dine øjne når det går op for dig at du er blevet fri. Fri til at gøre det du virkelig kan. Ofte er det ganske små ting der skal til for at du bliver forløst, min evne er netop at finde ind til disse og hjælpe dig med forståelse og indsigt.

Din pris for alt dette er normalt kr. 19.800,- ekskl. moms 

For at gøre det overkommeligt, at komme i gang kan du dele betalingen i tre rater. 

Det kan du sandsynligvis tjene på næste uges ordrer og det virker i lang tid fremover. Det virker også mange andre steder i dit liv og i din forretning. Du vil sikkert også kunne formidle det videre og skabe mere værdi hos dine samarbejdspartnere.  

Din pris lige nu

Kun kr. 14.800,- ekskl. moms 

og det er stadig muligt at betale i tre rater.

Du er her kun fordi du ønsker forandring - Gør noget nu!

Du er kun et tryk på knappen fra at begynde en skelsættende forandring for dig.

Hvis du ønsker et kemitjek inden du starter kan du kontakte mig på telefonen
eller booke en samtale i min kalender

Ring 93 95 77 00 Book samtale