Boettkerandyou_logo_farve

 

 

 

Giv slip på dine begrænsninger og få succes

Det ultimative forløb for ledere, der vil undgå at spilde tid og at fare vild


Jeg er frisk og skal helt sikkert i gang

Giv slip på dine begrænsninger

Hvis du vidste, hvad der holdt dig tilbage, ville du ikke kigge på denne side.

Jeg kan hjælpe dig med at sætte ord på dine begrænsninger, så du får mere ud af alle dine erfaringer, kurser og uddannelser.

Du har sikkert prøvet rigtig mange ting, der ikke har givet det ønskede resultat. Det skyldes nok at det der holder tilbage er lidt svært at sætte ord på og gøre noget ved..

Jeg hjælper dig, så du kommer helt i mål.

Bøttker & YOU

“I en politisk organisation indgår man i et bredt spektre af samarbejdsrelationer, hvor ens vigtigste arbejdsredskab bliver en selv, og en evne til at samarbejde med andre.

Inden forløbet havde jeg en bevidsthed om mine styrker og svagheder, ud fra en forståelse af, at mine svagheder blot var en del af mig. På imødekommende vis, har Pauli’s metoder skubbet mig frem til en ny horisont, hvor det også er mine svagheder, der giver mig styrket autencitet.

Pauli har hjulpet mig til at fremstå i en mere naturlig balance og skabt større overskud til det involverende samarbejde i hverdagen, og dermed bedre resultater.

Min bonus har været, at når jeg finder god balance på arbejdet, så smitter det uomtvisteligt af på mig som privatperson.”

Dansk Sygeplejeråd

Bøttker & YOU

“Pauli hjælper mig til at få nye perspektiver på min virksomhed.

Mest af alt hjælper han mig med at få rusket godt og grundigt op i nogle problematikker, som faktisk har været med til at holde mig og min virksomhed tilbage fra starten.

Da jeg startede et forløb hos Pauli var jeg ret sikker på, hvad det skulle handle om, det skete ikke.

Jeg er nu i gang med en rejse, der er meget større end det og som virkelig kan få stor betydning for både min virksomhed, men også for mig som menneske.”

Danmarks førende ekspert i profilering, ejer C. Kappel

Bøttker & YOU

“Pauli vejleder på en måde til personlig game - changing”

Jeg søgte afklaring i forhold til mit produkt, samt mine personlige og faglige styrker.

Pauli vender op og ned på mine forståelser og vejleder mig frem til nye personlige og faglige indsigter.

Han får ‘blufærdighed’ til at falme, så personlige og faglige styrker og kvaliteter træder tydeligt frem.

Jeg står nu stærkt og kan derfor opbygge og udvikle mit produkt og min virksomhed, med udspring i mig selv, mine talenter og min faglighed.”

Ejer ACORS antropologi & organisationer

Din personlighed - din autencitet

Forløbet har to trin. Det første er målrettet dig som person. Det går ud på at få dig til at fremstå mere autentisk og bringe dig selv mere i spil.

Det andet trin handler om hvordan du kobler din personlighed med din ledelsesstil og din organisations mål.

Hvem er du? 

Hvad gemmer der sig i dig? Hvad er dine virkelige kompetencer?
Hvordan bruger du dem? 

Forstå dine barrierer

Hvad hindrer dig i ultimativ succes og hvorfor? Sammen finder vi dine barrierer og forstår dem så de giver mening

Find mening i dig

Hvad er din mission i og med livet? Hvad ønsker du at opnå? Styrk dig selv og bliv gladere og stærkere til det du gør.

Dit autentiske jeg

Med udgangspunkt i den du er og det du gør får du redskaber til at bruge dine nye styrker i dine relationer.

Den værdi du skaber

Vi arbejder systematisk med at finde frem til den værdi du skaber for din virksomhed og for dig selv. Når værdien er fundet kobler vi den til det du har lært om dig og din organisation så det bliver lettere for dig at ramme dine medarbejdere. Hvordan kommunikerer du så du når dine mål?

photo-1469571486292-0ba58a3f068b
photo-1454923634634-bd1614719a7b

Dine medarbejdere

Hvem er dine medarbejder, hvad er karakteristik for dem. Du skal ud fra dine læring finde den rette kommunikation til dine medarbejdere og egene ledere så du når 360 grader rundt. Du får mulighed for at finpudse din action mod dine medarbejdere i forhold til din nye autencitet og den nye koblinger mellem dig og din organisation.

Dig i din organisation

Hvad er det der gør dig og din organisation til noget helt specielt. Hvad er dit unikke mening ved at arbejder med det du gør. Hvad driver dig, hvad er din motivation. Hvor skiller du dig ud i en organisation hvor alle ønsker "mere plads"? Hvordan sikrer du dine medarbejdere og overordnede møder dit/din organisations unikke jeg.

photo-1575561699991-219409e0a0d0
photo-1573868396123-ef72a7f7b94f

Din plan

På baggrund af hele forløbet udarbejder du din plan, der holder. Jeg giver dig sparring og rådgivning så du kommer i mål. Når du har udført planen vil du opleve, at du er et helt nyt sted. Og at kunderne meget lettere forstår hvad de kan opnå af værdi fra dig og din virksomhed.

 

Sådan arbejder vi sammen

Jeg vejleder dig til at bliver mere autentisk. Du lærer dine styrker og svagheder at kende som den SWOT analyse du måske har lavet i din virksomhed. 

Jeg går bare meget dybere og sætter din personlighed i spil sammen med dig. Det betyder at vi sammen arbejder med dine overbevisninger og hvem du ville være hvis de ikke var der. At vi arbejder med hvor dine begrænsninger kommer fra og hvad de har givet dig af styrker. Så du får en større accept af hvad du kommer fra og hvilke styrker det giver dig. 

Når du er i et forløb hos mig vil du lære at give slip på dine begrænsninger, du vil lære at stå ved den du er og bruge dine kompetencer, så du opnår den succes du ønsker. 

Modellen jeg bruger hedder Isbryderen fordi den bryder gennem alt der forhindrer din succes.

Jeg er der for dig

Under hele forløbet er vi i tæt kontakt. Jeg hjælper dig med det der er svært og giver dig det der skal til for at du kan komme i mål. 


 

Jeg er Pauli,
din partner og rådgiver

Jeg har gennem hele min karriere løftet og rådgivet selvstændige og ejerledere til succes. Jeg har selv haft ansættelser som CEO, mellemleder, selvstændig og konsulent og har derfor stort kendskab til hvordan organisationer og mennesker agerer i de forskellige relationer og hvad der kan gøre dem fri af tidligere  overbevisninger og finde den autentiske person i den enkelte.

Min egen drivkraft er at se glæden i dine øjne når det går op for dig at du er blevet fri. Fri til at gøre det du virkelig kan. Ofte er det ganske små ting der skal til for at du bliver forløst, min evne er netop at finde ind til disse og hjælpe dig med forståelse og indsigt.

 

 

Din pris for alt dette er kr. 19.800,- ekskl. moms 

For at gøre det overkommeligt, at komme i gang kan du dele betalingen i tre rater. 

Det kan du sandsynligvis tjene på næste uges ordrer og det virker i lang tid fremover. Det virker også mange andre steder i dit liv og i din forretning. Du vil sikkert også kunne formidle det videre og skabe mere værdi hos dine samarbejdspartnere.  

Din pris

Kun kr. 19.800,- ekskl. moms 

og det er muligt at betale i tre rater.

Du er her kun fordi du ønsker forandring - Gør noget nu!

Du er kun et tryk på knappen fra at påbegynde en skelsættende forandring for dig.

Hvis du ønsker et kemitjek inden du starter kan du kontakte mig på telefonen
eller booke en samtale i min kalender

Ring 93 95 77 00 Book samtale